Laatste nieuws


Ral kleuren

Onze antislip stroken en onze trapneuzen zijn in elke ral kleur te leveren,zelfs in houtlook.

Lees meer

HACCP

Onze antislip stroken zijn nu ook goedgekeurd naar de normen van HACCP. 

 

Lees meer

Disclaimer


Voor de toegang tot en het gebruik van deze website zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

De website van Antislip Factory, dient uitsluitend voor informatieve doeleinden. Antislip Factory zet zich in om de informatie die zij aanbiedt op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft ter zake geen garanties. 

Antislip Factory aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor deze website noch voor de juistheid, volledigheid of betrouwbaarheid van de verstrekte informatie of gegevens. Antislip Factory aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade ontstaan uit het bezoeken van de website.

Alle informatie en of gegevens die via het internet aan Antislip Factory worden toegezonden worden eigendom van Antislip Factory en zullen door ons vertrouwelijk behandeld worden. Door het verzenden van gegevens geeft de bezoeker van deze website toestemming tot het gebruik hiervan door Antislip Factory.

Alle rechten, die rusten op de inhoud van deze website, zijn eigendom van Antislip Factory. Publicatie, in welke vorm dan ook, van de op de website weergegeven informatie of gegevens, zoals teksten of delen daarvan, afbeeldingen, programmatuur, en grafisch materiaal van welke aard dan ook is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Antislip Factory.